Svetová premiéra štyroch športových vozidiel, americký debut pre nový Cayenne

Porsche na autosalóne Los Angeles Auto Show 2017

Porsche spustí so štyrmi svetovými premiérami na autosalóne v Los Angeles ďalší ohňostroj noviniek. Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo, 718 Boxster GTS a 718 Cayman GTS zaujmú vrcholné postavenie v príslušných modelových radoch, zatiaľ čo 911 Carrera T sa profiluje ako puristické športové vozidlo s mimoriadne ľahkou konštrukciou. Okrem toho oslavuje nová generácia modelového radu Cayenne svoju výstavnú premiéru v USA. Autosalón Los Angeles Auto Show sa uskutoční v dňoch od 29. novembra do 10. decembra 2017.

Výrobca športových vozidiel predstaví uvedené novinky na tlačovej konferencii značky Porsche 29. novembra o 11.10 h (tichomorského času; 20.10 h SEČ) v kongresovom centre v Petreeho hale.

Porsche oslavuje v USA úspechy aj v roku 2017. So 45 952 dodanými vozidlami vzrástli predaje v prvých troch štvrťrokoch o 2,7 percenta v porovnaní s rovnakým obdobím minulého roku. Nárast zaznamenali najmä modely Macan (+ 16,3 percenta) a nová Panamera (+ 52,5 percenta). V uvedených ukazovateľoch sa odráža vysoká úroveň rešpektu amerických zákazníkov. Výrobca športových vozidiel obsadil v aktuálnej štúdii „Automotive Performance, Execution and Layout Study (APEAL)“ amerického inštitútu pre výskum verejnej mienky J. D. Power trinástkykrát po sebe prvé miesto v celkovom hodnotení, a zostáva tak aj naďalej najatraktívnejšou automobilovou značkou pre vodičov v USA

27.11.2017